Img 150x150 1529038286

Johtajan nimi *

Johtajan sähköpostiosoite *

Johtajan puhelinnumero *

Mahdollinen muu ryhmän yhteyshenkilö: nimi, sähköposti ja puhelinnumero

Tapahtumaan kuorosta osallistuvien laulajien määrä (arvio) *

Tapahtumaan osallistuvien soittajien määrä (arvio) *

Tapahtumaan osallistuvien muiden henkilöiden (johtaja & mahd. huoltajat) määrä (arvio)

Mihin tehtäviin mukana tulevat huoltajat voivat tulla talkooavuksi (arvio) *

Toivomme, että mukana tulevat huoltajat voivat olla myös talkooapuna tapahtumassa. Näin voimme pitää osallistumismaksun alhaisena ja järjestelyt sujuvina.

Kuoro / musiikkiryhmä / seurakunta on Kirkkomusiikkiliiton jäsen *

Majoitus *

(Bussi)kuljetus *

Messuosallistumisen toive su 2.2.2020 *

Kuorot osallistuvat sunnuntaina messuihin Joensuun alueella. Kerro toiveesi siitä, haluaisitteko laulaa mieluummin aamu- vai päivämessussa. Pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Musiikkiryhmän lyhyt esittely *

Tämä teksti voidaan julkaista esim. käsiohjelmassa tai tapahtuman verkkosivuilla

Alustava suunnitelma ryhmän omista musiikkinumeroista tapahtuman konsertissa ja/tai messussa (noin 2-3 kpl) *

Alustavan suunnitelman pohjalta pystymme ilmoittamaan johtajille, jos esimerkiksi useampi kuoro on suunnitellut alustavasti esittävänsä saman kappaleen. Lauantain konsertissa on mukana bändi. Halutessanne bändin soittajat voivat soittaa myös yksittäisten kuorojen numeroissa.

Terveiset, toiveet ja kysymykset tapahtumajärjestäjille

Kaikissa kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä myös jonna.aakkula@skml.fi p. 050 385 9350